Чергова перемога у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт

Студенти інституту економіки та бізнесу ПДАА продовжують отримувати нагороди на наукових конкурсах. Чергову перемогу академії приніс Новіков Сергій, студент ОКР «Магістр» н.п. «Фінанси і кредит». Його робота «Методика оцінки інвестиційної привабливості аграрних підприємств та її вдосконалення» (науковий керівник – к.е.н., доцент Єгорова О.В.) рішенням конкурсної комісії ІІ туру зі спеціальності «Фінанси, грошовий обіг в кредит» нагороджена дипломом ІІІ ступеня.

Загалом, на конкурс було надіслано 209 робіт, з яких 40 робіт (45 авторів) були відібрані галузевою комісією як кращі і їх автори запрошені до участі у підсумковій конференції ІІ туру конкурсу. Проходив ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Фінанси, грошовий обіг і кредит» у Національному університеті державної податкової служби України (м. Ірпінь Київської області). Свої наукові роботи представляли 41 студент з 38 вищих навчальних закладів Україниіз 16 областей України та міста Київ та 8 студентів приймали участь за системою вебінар.

Оцінювала роботи та виступи студентів галузева комісія, яку представляли 24 висококваліфікованих науковців докторів та кандидатів наук у галузі фінансів з провідних економічних ВНЗ України різних форм власності.При оцінюванні робіт враховуються актуальність проблеми; оригінальність ідеї та наукова новизна; значення наукового дослідження з позиції теоретичної можливості впровадження результатів роботи в практику; ступінь самостійності виконання роботи тощо.
Конкурс було організовано та проведено на високому науково-технічному рівні.  Зокрема, студентам, які з певних причин не могли бути присутні на конференціїособисто, було надано можливість виступити он-лайн за системою вебінар. Саме таким чином ознайомив з результатами своєї роботи членів комісії Новіков Сергій. Завдяки прямому включенню він зміг зробити наукову доповідь, презентували основні її положення та в ході дискусії захистити результати своєї роботи.

«Нинішнє святопройшло надзвичайно вдало. Адже зростає кількість молоді, яка цікавиться наукою, ґрунтовно її вивчає, виробляє нові ідеї, демонструє свіжі погляди. Молоді науковці продемонстрували знання вищого ґатунку – знання-вміння, знання-трансформації», – зазначила д.е.н., професор кафедри фінансових ринків, член галузевої комісії Світлана Онишко.

За результатами захисту наукової роботи члени галузевої конкурсної комісії обрали переможців змагання, серед яких дипломом ІІІ ступеня як переможця конкурсу – Сергія Новікова.
16 червня 2014 року Вчена Рада інституту економіки та бізнесу ПДАА привітала дипломанта. Приєднуємося до вітань та бажаємо Сергію подальших успіхів!