Центр підготовки користувачів інформаційної системи «Soft.Farm» на виставці «АГРОПРОМ – ПОЛТАВА 2017»

25-26 жовтня 2017 року представники «Центру підготовки користувачів інформаційної системи «Soft.Farm», що діє на кафедрі економічної кібернетики та інформаційних технологій Полтавської державної аграрної академії прийняли участь у дводенній міжрегіональній спеціалізованій виставці «АГРОПРОМ – ПОЛТАВА 2017».

 

Традиційно, щорічно виставка проводиться на передодні відзначення всеукраїнського Дня працівників сільського господарства.

На виставку завітали гості з семи областей України, які представили своїх аграріїв і виробників сільськогосподарської техніки та технологій.

«Центр підготовки користувачів інформаційної системи «Soft.Farm» на виставці представляла професор кафедри економічної кібернетики та інформаційних технологій, кандидат фізико-математичних наук, доцент Копішинська Олена Петрівна разом із помічниками (студентами факультету агротехнологій та екології магістрантами другого року навчання Лобач Катериною та Горобець Максимом)

Була виставлена експозиція щодо застосування інформаційної системи «Soft.Farm» в діяльності аграрних підприємств та проведено ряд консультацій по її впровадженню.

 

 

Професор Копішинська О.П. виступила із доповіддю на пленарному засіданні перед учасниками виставки із демонстрацією можливостей самої інформаційної системи «Soft.Farm» та напрямками діяльності Центру.

Діяльність колективу «Центру підготовки користувачів інформаційної системи «Soft.Farm» було відзначено дипломом учасника виставки за сприяння агропромислового розвитку регіону та змістовну презентацію власного підприємства.