Благодійний бал «Живи добром – твори дива!».

    5 грудня – в День добрих справ, у Полтавській державній аграрній академії відбувся щорічний Благодійний бал «Живи добром – твори дива!». Мета заходу – допомогти чотирирічному Денису Зваричу боротися з тяжкою хворобою, гострим мієлоїдним лейкозом.

     За для цього було організовано збір благодійних внесків, на передодні балу та протягом святкового дійства. В переддень Благодійного балу пройшла     Солодка ярмарка, на якій продавалися солодощі принесені студентами академії, виручені кошти направлені виключно на благодійність.

     Це дало змогу зібрати більше 6 тис. грн., які було передано батькові Дениса, Зваричу Роману Миколайовичу.
     Та збір коштів ще триватиме, і всі бажаючі зможуть зробити свій внесок, щоб допомогти Денису.

     Головні організатори балу: Волонтерський центр «Пульс» ПДАА та Студентська рада ПДАА, за підтримки адміністрації Полтавської державної аграрної академії, Полтавського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Полтавського міськвиконкому.
     Цьогорічний Зимовий Благодійний Бал відвідали студенти, викладачі та адміністрація Полтавської державної аграрної академії, студенти Аграрного коледжу управління і права та Аграрно-економічного коледжу, також інші ВНЗ м. Полтави.



   

 В цьому році, програма балу включала в себе:
     Концертну програму: виступи колективів: «Mal-a-xit», «Пірует», «Альянс», «Силует» та ін. Також світлове шоу «Інфініті» та східні танці.
     Конкурсна програма включала в себе обрання пар у різних номінаціях, та відповідно визначення  Короля  та Королеви балу.
     Також була проведена лотерея; святковий фуршет; працювали Арка доброти (для фотографування) та Ялинка здійснення бажань.
     По закінченню конкурсної програми розпочалася дискотека, та виступи команд КВК ПДАА.
     Такі заходи не тільки допомагають людям боротися з хворобами, але й пробуджують серця та розум студентів, додаючи радість у їх життя.          

                


     Благодійність дійсно є найбільшим виявом гуманності, бо саме завдяки цій людській здатності — безкорисливо прийти на допомогу іншим — у цьому світі не зникає добро.
     Бо найбільше щастя в житті – це робити добро!