АВРОРА презентувала свої цінності студентам ПДАУ

 

24 жовтня 2023 року представники компанії «Аврора Мультимаркет» завітали в Полтавський державний аграрний університет і зустрілись із викладачами та студентами навчально-наукового інституту економіки, управління, права та інформаційних технологій, щоб розповісти про найважливіші цінності та принципи роботи їхнього підприємства. 
 
Працівники компанії люб'язно розповіли присутнім про методології LEAN, ASAICHI та Kaizen, завдяки яким фірма змогла з одного маленького магазинчика на ринку вирости до справжнього гіганта, що має понад 1 100 торгових точок, і створити близько 10 000 робочих місць. Також гості розповіли, що компанія «Аврора Мультимаркет» попри війну зберегла робочі місця і навіть змогла вийти на європейський ринок. У цьому їй допомагають правильні цінності, які від самого початку були покладені в основу діяльності підприємства. 
 
Зокрема, корпоративна соціальна відповідальність є тим напрямом роботи, що дає можливість об’єднати інтереси й цінності співробітників, клієнтів, партнерів і суспільства загалом. Компанія «Аврора Мультимаркет» як соціально відповідальна компанія дотримується Цілей сталого розвитку ООН, зокрема активно підтримує благодійність, сприяє оздоровленню нації, дбає про екологію, покращує життя аврорівців, підтримує громади та місцеві ініціативи тощо. 
 
Наприкінці заходу присутні змогли взяти участь у тематичній вікторині. Переможці отримали приємні подарунки, а всі учасники зустрічі — знання та досвід, які передали студентам ПДАУ наші гості.