АКАДЕМІЧНА ДОБРОЧЕСНІСТЬ У НАУЦІ

21 жовтня 2022 р. відбулася онлайн-зустріч у режимі відеоконференції на платформі Google Meet на тему «Академічна доброчесність у науці» зі здобувачами вищої освіти ступеня доктора філософії за спеціальностями 201 Агрономія, 204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва, 211 Ветеринарна медицина, 133 Галузеве машинобудування, 073 Менеджмент, 051 Економіка, 281 Публічне управління та адміністрування.
Спікерами зустрічі були: Олена Сіренко, к. е. н., доцент, завідувачка аспірантури та докторантури, Тетяна Япринець, к. п. н., доцент, завідувачка навчально-методичного кабінету. До заходу долучилася велика кількість охочих, що свідчить про актуальність даної проблематики.
Далі слово було надано Тетяні Япринець, яка розповіла про складові академічної доброчесності, форми відповідальності за порушення її правил і принципів. Нею було також закцентовано увагу на тому, що запорукою ефективної та дієвої організації освітньо-наукового процесу в Полтавському державному аграрному університеті є дотримання академічної культури його учасниками та формування компетентностей етичної наукової поведінки здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії.
Наприкінці зустрічі розпочалася дискусія, під час якої усі учасники зібрання мали змогу отримати кваліфіковані відповіді на свої запитання.

 

 

Аудиторія: 

Діяльність: