Адміністрацією ІТФ провели одне із запланованих анкетувань здобувачів вищої освіти перших курсів спеціальностей 208 Агроінженерія та 133 Галузеве машинобудування

У вересні 2020 року представники психологічної служби Полтавської державної аграрної академії разом із адміністрацією інженерно-технологічного факультету і кураторами академічних груп провели одне із запланованих анкетувань здобувачів вищої освіти перших курсів спеціальностей 208 Агроінженерія та 133 Галузеве машинобудування.
Діагностика – це один із видів діяльності психологічної служби академії. Його суть полягає у психологічному обстеженні здобувачів вищої освіти, їх академічних груп і колективів, моніторинг змісту й умов індивідуального розвитку студентів, визначення причин, що ускладнюють їх розвиток і навчання. У центрі уваги нещодавно проведеного психолого-педагогічного дослідження були проблеми булінгу, визначення причин виникнення конфліктів і закономірностей їх існування.
На підставі відповідей студентів на запитання анкет було зроблено висновки про рівень інформованості молоді про види конфліктів у колективі, причини їх виникнення, способи запобігання, дії у разі виявлення або участі. Відомо, що здоровий соціально-психологічний клімат у колективі – це один із вирішальних чинників успішної діяльності людини в ньому.
Висловлюємо вдячність усім учасникам за активну участь в організації та проведенні анкетування. Така форма взаємодії учасників навчально-виховного процесу в академії дасть змогу зробити освітнє середовище в Полтавській державній аграрній академії ще більш комфортним і якісним.