5-6 березня відділом сприяння працевлаштування студентів і випускників ПДАА був проведений традиційний «День кар’єри» з представниками групи компаній «Укрлендфармінг ПЛС»

5-6 березня відділом сприяння працевлаштування студентів і випускників Полтавської державної аграрної академії був проведений традиційний «День кар’єри» з представниками групи компаній «Укрлендфармінг ПЛС». В рамках «Дня кар’єри» було проведено навчання студентів групи УЛФ зі спеціальностей агрономія, ветеринарна медицина й процеси, машини та обладнання АПП. Темами навчання були «Ефективна коммунікація» та «Самоменеджмент». Заняття проходили у форматі тренінгу, що дає студенту максимальну можливість для саморозвитку і розкриття свого потенціалу майбутнього спеціаліста аграрного сектору. У ході тренінгу були розкриті основні питання пов’язані  з особливостями передачі і отримання інформації, роль комунікативних зв’язків та самоменеджменту у сучасному бізнесі, а також розглянуті  основні бар’єри, що заважають ефективному спілкуванню.

У ході занять всі учасники проекту погодилися з тим, наскільки важливим є процес комунікації, як для життя однієї людини, так і для ефективної роботи великого колективу.

Процес навчання був інтерактивним і, в першу чергу,направлений на відпрацювання теоретичних знань і методик на практиці. Дякуючи цьому курсу студенти отримали можливість поглянути на себе під іншим кутом і виявити свої слабкі та сильні сторони, отримали практичний досвід ефективного спілкування, нові знайомства і виявили пріоритетні для себе життєві цілі на найближче майбутнє. Також, майбутні спеціалісти, навчилися ставити цілі та будувати плани з використанням метода Франкліна та технології «SMART».

Наступним етапом у роботі зі студентами  планується знайомство з підприємствами холдинга під час проходження практики і послідуючого працевлаштування.