29 липня 2022 року відбулась перша зустріч координаторів міжнародної співпраці

29 липня 2022 року відбулась перша зустріч координаторів міжнародної співпраці, якіпредставляють факультети та інститути Полтавського державного аграрного університету. До зустрічі долучилися також науковці з досвідом міжнародної співпраці.
 
Мета зустрічі – налагодження ефективної комунікації між відділом міжнародних зв’язків і структурними підрозділами Полтавського державного аграрного університету задля впровадження сучасних концептів, підходів, принципів та інструментів інтернаціоналізації вищої освіти і встановлення партнерських відносин із зарубіжними вищими навчальними закладами, установами і організаціями.
 
Модератором зустрічі виступила начальниця відділу міжнародних зв’язків Тетяна КАПІТАЛОВА, яка відповідає за реалізацію проєкту «Розвиток навичок написання грантів і фандрейзингу у викладачів» (https://www.pdau.edu.ua/news/proyekt-management-internationalisation-and... ukrainian-academic-cooperation-20222023). З вітальним словом до учасників звернувся проректор з науково-педагогічної, наукової роботи Олег ГОРБ. Він окреслив ключові виклики, потреби та можливості підтримки ПДАУ міжнародними партнерами у період війни, реалізувати які можливо за активної участі усіх учасників освітнього процесу.
 
Під час заходу всі учасники мали змогу поділитися своїми ідеями і пропозиціями щодо активізації співпраці із європейськими партнерами.