29 червня 2023 року відбулося останнє у цьому навчальному році засідання ради з якості вищої освіти ПДАУ

 

Відкрив зібрання перший проректор Олександр ГАЛИЧ, який подякував членам ради за кропітку роботу щодо розвитку та вдосконалення системи забезпечення якості вищої освіти вишу.
Олена КОСТЕНКО, голова ради з якості вищої освіти, проректорка з науково-педагогічної роботи, представила на розгляд академічної спільноти наслідки моніторингу виконання рекомендацій і зауважень експертних груп і галузевих експертних рад, наданих за наслідками акредитацій освітніх програм у 2022–2023 навчальному році. А керівниця відділу моніторингу та забезпечення якості освіти Інна ЛАВРІНЕНКО узагальнила результати опитувань учасників освітнього процесу, проведених працівниками відділу впродовж поточного навчального року.

Марина ПІЩАЛЕНКО, голова робочої групи, створеної на виконання розпорядження першого проректора, доповіла про стан залучення професіоналів-практиків, експертів галузі, представників роботодавців і міжнародних фахівців до освітнього процесу. У різному члени ради з якості розглянули і схвалили нову редакцію Положення про оцінювання результатів навчання здобувачів вищої освіти і Положення про організацію та проведення відстроченого контролю оцінювання результатів навчання здобувачів вищої освіти в Полтавському державному аграрному університеті.


Після закінчення засідання голова ради з якості Олена КОСТЕНКО представила звіт про роботу ради за 2022–2023 навчальний рік та окреслила завдання і перспективи на 2023–2024 навчальний рік.