27-29 лютого 2024 року відбувся проєкт Uni-Biz Bridge від UGEN на тему «Сучасний викладач»!

27-29 лютого 2024 року відбувся проєкт Uni-Biz Bridge від UGEN на тему «Сучасний викладач»!

 

Uni-Biz Bridge – це всеукраїнський проєкт, що поєднує кращих викладачів та представників бізнесу з метою обговорення актуальних питань освіти. Цього разу захід зібрав учасників з таких компаній-роботодавців, як EY, KPMG, SoftServe, Genesis, Deloitte, PwC, Хлібпром.
У межах проєкту викладачка кафедри землеробства і агрохімії ім В.І. Сазанова Валентина Оніпко ознайомилася з новими методиками та підходами бізнес-освіти, а також розвинула власні софт-скіли.
 
Присутні мали змогу ознайомитися з питаннями: «Як сформувати особистий бренд викладача», «Work & Study: популярний тренд чи реальне рішення для розвитку талантів?», «Постановка цілей: інструменти та підходи», «Стресостійкість — базова компетенція сучасного викладача», «Діджитал-помічники в підготовці та під час занять зі студентами», «Тайм-менеджмент: інструменти, пріоритети, планування».
Особливий інтерес викликав World cafe, метод «Світове кафе» який є інноваційною фасилітаційною технікою, що дає можливість для невимушеного обміну думками та прийняття важливих рішень. Викладачі разом з представниками компаній-роботодавців обговорили наявний стан освіти, та головне – визначили портрет сучасного викладача.
Участь у таких заходах дає можливість дослідити інтереси стейкхолдерів, потреби ринку праці та головне використати набутий досвід для удосконалення змісту, методики викладання професійно зорієнтованих дисциплін та освітніх програм аграрних закладів вищої освіти.