23 листопада 2023 року відбулося чергове засідання ради з якості вищої освіти Полтавського державного аграрного університету.

 

Голова ради, проректорка з науково-педагогічної роботи Олена Костенко відкрила зібрання привітанням нових голів рад з якості вищої освіти спеціальностей, котрі поповнили когорту членів ради у зв’язку зі змінами в адміністративному менеджменті факультету обліку та фінансів.

Продовжуючи кейс моніторингу забезпечення якості освітньої діяльності під час реалізації освітньо-наукових програм, голова ради з якості вищої освіти спеціальності Менеджмент Тетяна Сазонова проаналізувала освітню програму Менеджмент, анонсувала заходи щодо реалізації перспектив її розвитку.

 

Про забезпечення психологічної стійкості здобувачів вищої освіти під час освітнього процесу, внесок психологічної служби Університету у формування їхньої здатності проходити життєві випробування, зберігаючи при цьому психічне здоров’я та особисту цілісність, доповіла Ірина Плаксієнко.

 

Про дотримання прозорості та публічності під час реалізації освітніх програм Університету, що є невіддільною ознакою якісних освітніх послуг, розповіла голова робочої групи Ірина Короткова.

 

Надзвичайно актуальною і змістовно насиченою була презентація власних розвідок гостьового спікера, копірайтера відділу маркетингу Ігоря Лядського про використання штучного інтелекту в галузі освіти і науки.

У порядку денному засідання також було розглянуто, проаналізовано та схвалено тему 55-ї науково-методичної конференції викладачів і аспірантів ПДАУ.

 

Наприкінці роботи ради було прийнято відповідні рішення.