22 листопада 2022 року в Полтавському державному аграрному університеті відбувся День першокурсника.

 

До цього заходу всі факультети підготували оригінальні творчі номери, які допомогли новим студентам краще відчути атмосферу Полтавського державного аграрного університету, перейнятися духом нашого закладу вищої освіти та відчути себе частиною великої дружної родини.

Спільно зі студентським активом першокурсники підготували незабутній концерт, кожен номер якого був наповнений патріотизмом, любов’ю до рідної землі та вдячністю воїнам, які боронять Україну. Талановиті, креативні, натхненні та сповнені небаченого оптимізму, першокурсники впевнено заявили про себе.

Прониклива поезія, емоційні хореографічні композиції, чуттєві музичні номери, дотепний гумор, потужний спів і навіть онлайн-вітання випускників із різних куточків світу — такою різнобарвною була палітра цього святкового вечора.

Традиційне свято «День першокурсника» — це нові друзі, творча атмосфера та унікальна можливість самовиразитися і заявити про себе та свій особливий талант.

Наприкінці заходу першокурсників привітала в. о. ректора ПДАУ Валентина Аранчій, директори навчально-наукових інститутів і декани всіх факультетів. Вони подякували за неймовірні емоції, та наголосили на тому,  що в нашому Університеті  навчається не тільки розумна, але й творча, талановита молодь. Також побажали першокурсникам успіхів у навчанні та висловили впевненість у тому, що вже зовсім скоро навчальний процес повернеться до звичного плину!

 

Разом до Перемоги! Все буде Україна!
 


Більше фото>