19 березня — День працівників ЖКГ і побутового обслуговування населення

 

У нашому закладі є величезний гарний і комфортний кампус, який радує наших співробітників, студентів і гостей. Чистоту та порядок на території та в навчальних корпусах і гуртожитках забезпечує окремий підрозділ — адміністративно-господарська частина, яку очолює проректор Василь Чуга.  

З нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення, що традиційно відзначається у третю неділю березня, відбулись урочисті збори. Працівників адміністративно-господарської частини привітали та вручили їм грамоти за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у забезпечення життєдіяльності Університету проректор з науково-педагогічної роботи і перспективного розвитку Тамара Шаравара та голова профспілки Юлія Радочіна. Для усіх присутніх свої чудові номери подарував народний ансамбль сучасної пісні «Мал-а-хіт».

Крім приємних слів і поздоровлень, від профспілкової організації працівники отримали грошові винагороди.

Колектив ПДАУ вітає всіх колег, що причетні до ЖКГ, із професійним святом. Бажаємо вам міцного здоров'я, наснаги, родинного добробуту та миру!  Ваша робота — невіддільна частина добробуту людей, адже ви забезпечуєте комфортні умови для працівників, студентів, мешканців нашого студмістечка та гостей Університету.