18 жовтня 2023 року відбулося чергове засідання ради з якості вищої освіти.

 

Відкрила зібрання проректор з науково-педагогічної роботи, професор Олена КОСТЕНКО, яка подякувала головам рад з якості вищої освіти спеціальностей, котрі були активними учасниками акредитаційних експертиз освітніх програм у вересні-жовтні поточного року. Відповідно до затвердженого Плану роботи ради якості з вищої освіти ПДАУ на 2023-2024 н.р. окремим аспектом розгляду є стан забезпечення якості освітньої діяльності освітньо-наукових програм ступеня доктор філософії, які запроваджені в Університеті. Так, під час зустрічі доцент Ольга ДИВНИЧ представила особливості реалізації ОНП «Економіка» та заходи задля перспективного її розвитку.

Про стан реалізації та перспективи розвитку дуальної освіти в Університеті доповіла керівник виробничої практики Тетяна БРАСЛАВЕЦЬ, відмітивши як позитивну практику організацію такого навчання факультетами технологій тваринництва та продовольства й обліку і фінансів.

Завідувачка кафедри гуманітарних і соціальних дисциплін, доцентка Наталія СИЗОНЕНКО розповіла учасникам зібрання про традиційні та інноваційні методи викладання у закладі вищої освіти, надала поради щодо їх відбору в залежності від типу і мети навчальних занять.

За результатами засідання були ухвалені відповідні рішення, котрі сприятимуть розбудові системи внутрішнього забезпечення якості освіти в ПДАУ.

Тримаймо освітній фронт разом!