17 квітня в Полтавській державній аграрній академії пройшов традиційний «Ярмарок вакансій»...

17 квітня в Полтавській державній аграрній академії пройшов традиційний «Ярмарок вакансій». Його організували: відділ сприяння працевлаштуванню студентів і випускників Полтавської державної аграрної академії спільно зі Студентською Радою академії.

Метою данного заходу є ефективне працевлаштування випускників і розвиток професійної кар’єри студентів; розширення мережі партнерських організацій і укріплення партнерських відносин з державними і недержавними підприємствами; створення середовища для взаємовигідного спілкування працедавців з цільовою аудиторією академії.

Цьогорічний ярмарок відвідали студенти та випускники Полтавської державної аграрної академії, Аграрно-економічного коледжу ПДАА та Аграрного коледжу управління і права ПДАА.

На ярмарок завітали представники більш-ніж трьох десятків компаній, сільськогосподарських та фінансових підприємств та установ. Приємно зазначити, що з року в рік кількість роботодавців, що зацікавлені у послугах випускників ПДАА стабільно зростає.

Переваги такого заходу беззаперечні. Для студентів і випускників це по-перше пряме спілкування з роботодавцями , які проінформують зацікавлених про специфіку роботи, соціальні гарантії і подальці перспективи. По-друге – це можливість вивчити ринок праці на практиці, а не в теорії, дізнатися не лише про відкриті вакансії, але і про спеціальні програми набору молодих спеціалістів, стажування, практики, тощо. Роботодавці, в свою чергу зможуть шляхом прямого контакту підібрати необхідних молодих фахівців, підготувати кадровий резерв, обговорити з представниками професорсько-викладацького складу ПДАА поточні і перспективні вимоги Вашого підприємства до знань і навичок молодих фахівців.

Крім «Ярмарку вакансій» в академії проводяться щомісячні «Дні кар'єри».

Звернувшись до відділу сприяння працевлаштуванню, чи відвідавши сайт академії студенти і випускники можуть ознайомитися з останньою інформацією щодо попиту і пропозиції на ринку фахівців та вакансій по спеціальностям.