15 – 16 березня 2016 року в ПДАА відбулася 47-ма науково-методична конференція викладачів і аспірантів на тему: «Науково-методичні засади системи забезпечення якості освітньої діяльності»

15 – 16 березня 2016 року в ПДАА відбулася
47-ма науково-методична конференція викладачів і аспірантів на тему:
«науково-методичні засади системи забезпечення якості освітньої діяльності»

У науково-методичній конференції прийняли участь 178 науково-педагогічних, педагогічних працівників та аспірантів академії.
Під час роботи конференції проведено пленарне засідання та шість секційних засідань. Пленарне засідання було відкрито першим проректором, професором Писаренком П. В. У наукових доповідях розглядались актуальні питання забезпечення якості освітньої діяльності. Обговорення та дискусії, що відбулися на конференції, були змістовними, цікавими та корисними.

За підсумками пленарного та секційних засідань, заслухавши пропозиції учасників, були ухвалені рішення щодо забезпечення якості освітньої діяльності. А за результатами 47-мої науково-методичної конференції викладачів і аспірантів «Науково-методичні засади системи забезпечення якості освітньої діяльності» підготовлено збірник матеріалів учасників конференції.