Зустріч зі студентами ВСП "Фахового коледжу управління, економіки і права ПДАУ"

11 червня 2021 року співробітники кафедри радо вітали випускників ВСП "Фахового коледжу управління, економіки і права ПДАУ" в супроводі Стегній Тетяни Миколаївни.

Здобувачі вищої освіти мали змогу ознайомитися з територією кафедри, відвідати аудиторії та навчальні лабораторії Технології м'яса і м'ясопродуктів, Технології молока і молочних продуктів, Технохімічного і  бактеріологічного контролю, Мікробіологічний бокс.  

В рамках бесіди  викладачі кафедри донесли до присутніх як саме відбувається навчання здобувачів вищої освіти на спеціальності Харчові технології в Полтавській державній аграрній академії. Відмітили, що при вивченні технологічних дисциплін здобувачі вищої освіти проводять виготовлення харчових продуктів власноруч. На дисциплінах, що вивчають студенти спеціальності Харчові технології, проводиться визначенння мікробіологічних показників безпечності продукції та сировини, проводяться визначення фізико-хімічних показників та встановлюються фальсифікації продукції.  Відмітили викладачі, що бажаючі здійснювати наукову діяльність, саморозвиватися в науковому напрямку, втілювати свої розробки в життя здобувачі вищої освіти можуть в кафедральному науковому гуртку «Innovative and resource-saving food technologies».

Присутні студенти коледжа задавали питання, що їх цікавлять та отримали на них обгрунтовані відповіді. Бесіда пройшла в теплій та затишній атмосфері.