Як готуються овочеві консерви

Традиційно технологія консервування плодів та овочів вважалась галуззю, в якій працювали переважно  дівчата та жінки. Але сьогодення доводить, що  галузь консервування рослинної сировини також цікава для представників сильної статі. Так на лабораторних заняттях з дисципліни «Технологія консервування плодів та овочів»  студенти 4 курсу спеціальності 181 Харчові технології з викладачем кафедри Харчових технологій  Дубовою Г.Є. готують різний асортимент консервів: маринади, закусочні, обідні, натуральні консерви, квашену, солону та сушену овочеву продукцію. Напередодні березневого жіночого свята студенти Іваненко М , Ванько Ю., Квітка Д. майстерно приготували консерви «Капуста свіжа з грибами» та «Асорті овочеве», «Капуста маринована з яблуками».  Консерви були виготовлені як за стандартними рецептурами, так і з урахуванням сучасних крафтових технологій