Виїзне заняття з навчальної дисципліни «Технологія зберігання і переробки зерна»

З метою формування програмних результатів навчання студентів з обов’язкової навчальної дисципліни «Технологія зберігання і переробки зерна» освітньо-професійної програми Харчові технології першого (бакалаврського) рівня вищої освіти 22 квітня 2024 року відбулося виїзне заняття до Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області (викладач Богдан Шаферівський). В умовах підприємства було відпрацьовано тему «Оцінка якості борошна». Головне управління Держпродспоживслужби в Полтавській області є центральним органом виконавчої влади, який реалізує державну політику у сфері санітарного законодавства, санітарного та епідемічного благополуччя населення. Під керівництвом лаборантки Людмили КУШНІР студенти ознайомилися з вимогами до якості борошна, вивчили та опанували методики його оцінки. На занятті особливу увагу було приділено питанням визначення вологості борошна та відпрацьовано методику досліджень у лабораторії.