Вивчення думки роботодавців стосовно задоволеності якістю освітньої програми «Харчові технології»

Ефективність взаємодії навчального закладу та роботодавців значно зростає, коли останні переходять з позиції сторонніх спостерігачів і виключно споживачів освітніх послуг на позицію зацікавлених учасників освітніх процесів. Науково-педагогічні працівники кафедри вирішують ці завдання шляхом проведення круглих столів, відкритих навчальних занять, зустрічей з фахівцями-практиками харчових підприємств та різних установ, організацій, що мають відношення до виробництва й контролю якості та безпечності харчової продукції.
16 жовтня 2020 року, з метою налагодження зв’язків та перспективи розширення співпраці з роботодавцями, відбувалася робоча зустріч з начальником відділу безпеки середовища життєдіяльності Управління та державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного Управління Держпродспоживслужби в Полтавській області Соколовою Наталією Миколаївною.

 

 


Під час зустрічі заслухали думку пані Наталії про очікувані результати навчання фахівців спеціальності 181 «Харчові технології», обговорили перспективи розширення співпраці з відділами ГУ Держпродспоживслужби в напрямку можливості проходження здобувачами вищої освіти виробничих практик для отримання практичних навичок; узгодили питання щодо залучення до освітнього процесу професіоналів-практиків для проведення відкритих лекцій та практичних занять. По закінченню заходу, Соколова Н.М. відповіла на запитання анкети «Вивчення думки роботодавців стосовно задоволеності якістю освітньої програми «Харчові технології» та надала свої рекомендації стосовно підготовки ЗВО спеціальності 181 Харчові технології.