Перелік вибіркових фахових навчальних дисциплін ОПП Готельно-ресторанна справа за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти 2024 р.н. 1 курс
| 
				 Назва навчальної дисципліни  | 
			
				 Кафедра, що забезпечує викладання навчальної дисципліни  | 
			
				 Кількість місць  | 
			
				 Матеріали для ознайомлення  | 
		
| 
				 3 семестр  | 
		|||
| 
				 Сенсорний аналіз  | 
			
				 Харчових технологій  | 
			
				 60  | 
			
				 Силабус  | 
		
| 
				 Організація виставкової діяльності  | 
			
				 Харчових технологій  | 
			
				 60  | 
			
				 Силабус  | 
		
| 
				 4 семестр  | 
		|||
| 
				 Ароматерапія та аромакологія  | 
			
				 Харчових технологій  | 
			
				 60  | 
			
				 Силабус  | 
		
| 
				 Кухні народів світу  | 
			
				 Харчових технологій  | 
			
				 60  | 
			
				 Силабус  | 
		
