Перелік вибіркових фахових навчальних дисциплін ОПП Технологія виробництва і переробка продукції тваринництва за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти 2022 р.н. 3 курс
| 
				 Назва навчальної дисципліни  | 
			
				 Кафедра, що забезпечує викладання навчальної дисципліни  | 
			
				 Кількість місць  | 
			
				 Матеріали для ознайомлення  | 
		
| 
				 7 семестр  | 
		|||
| 
				 Технологічне обладнання м`ясо- і молокопереробних підприємств  | 
			
				 Харчових технологій  | 
			
				 60  | 
			|
| 
				 Машини і механізми виробничих процесів у тваринництві  | 
			
				 Механічної та електричної інженерії  | 
			
				 60  | 
			
				 Силабус  | 
		
| Технологічні розрахунки, ооблік і звітність у галузі | Харчових технологій | 60 | Силабус | 
| Менеджмент і маркетинг у тваринництві | Менеджменту ім. І.А. Маркіної | 60 | Силабус | 
| 
				 8 семестр  | 
		|||
| 
				 Основи проектування підприємств молочної і м`ясної галузей  | 
			
				 Харчових технологій  | 
			
				 60  | 
			|
| 
				 Інжиніринг підприємств молочної і м`ясної галузей  | 
			
				 Харчових технологій  | 
			
				 60  | 
			
				 Силабус  | 
		
| Мисливські господарства та національні заповідники | Технології виробництва продукції тваринництва | 60 | Силабус | 
| Технологія органічної продукції тваринництва | Біології продуктивності тварин імені академіка О.В. Квасницького | 60 | Силабус | 
