Вибіркові навчальні дисципліни ОПП Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва для студентів ОС Бакалавр 2 курсу та 2 СТН курсу (2021 року набору)

Перелік вибіркових фахових навчальних дисциплін

ОПП Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти, 2021 р.н. (2 курс)

з/п

Назва навчальної дисципліни

Кафедра, яка забезпечує викладання навчальної дисципліни

Кількість місць

Матеріали для ознайомлення

5 семестр

1

Біохімія молока і молочних продуктів

Харчових технологій

30

Анотація /

Силабус

2

Екологія в тваринництві

Екології, збалансованого природокористування та захисту довкілля

30

Анотація /

Силабус

6 семестр

1

Мікробіологія молока та м’яса

Харчових технологій

30

Анотація /

Силабус

2

Технохімічний і мікробіологічний контроль якості і безпечності продукції тваринництва

Харчових технологій

30

Анотація /

Силабус