Вибіркові навчальні дисципліни ОПП Харчові технології для студентів ОС Бакалавр 2 курсу та 2 СТН курсу (2021 року набору)

Перелік вибіркових фахових навчальних дисциплін

ОПП Харчові технології

за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти, 2021 р.н. (2 курс)

з/п

Назва навчальної дисципліни

Кафедра, яка забезпечує викладання навчальної дисципліни

Кількість місць

Матеріали для ознайомлення

5 семестр

1

Мікробіологія сировини і харчових продуктів

Харчових технологій

30

Анотація /

Силабус

2

Основи будівництва та архітектурно-планувальні рішення

Харчових технологій

30

Анотація /

Силабус

6 семестр

1

Технологія продуктів дієтичного харчування

Харчових технологій

30

Анотація /

Силабус

2

Технологія зберігання харчових продуктів

Харчових технологій

30

Анотація /

Силабус