| Назва навчальної дисципліни | Кафедра, що забезпечує викладання навчальної дисципліни | Кількість місць | Матеріали для ознайомлення |
| 2 семестр | |||
| Використання високого тиску в харчових технологіях | Харчових технологій | 25 | Силабус |
| Субкритичні технології в харчових виробництвах | Харчових технологій | 25 | Силабус |
| Фітотерапія та лікарські властивості рослин | Харчових технологій | 25 | Силабус |
| Статистичні методи оцінки результатів досліджень | Харчових технологій | 25 | Силабус |
| Сучасні матеріали та технології пакування харчової продукції | Харчових технологій | 25 | Силабус |
| Організація підприємницької діяльності | Харчових технологій | 25 | Силабус |
| 3 семестр | |||
| Основи конструювання нових видів харчових продуктів | Харчових технологій | 25 | Силабус |
| Теоретичні та практичні основи ферментації рослинної сировини | Харчових технологій | 25 | Силабус |
| Експертиза харчових продуктів | Харчових технологій | 25 | Силабус |
| Сучасні технології зберігання харчової продукції | Харчових технологій | 25 | Силабус |
| Інноваційні технології функціональних продуктів | Харчових технологій | 25 | Силабус |
| Маркування та етикетування сировини та харчових продуктів | Харчових технологій | 25 | Силабус |
