Відкриття експертного центру «Milk Local Product»

20 жовтня 2021 року відбулося урочисте відкриття експертного центру  «Milk Local Product», що діє в межах реалізації проєкту «Підвищення спроможності університетів ініціювати та брати участь у розвитку кластерів на принципах інновацій та сталості» (UniClaD) програми Європейського Союзу ЕРАЗМУС+ 

 

В урочистому заході взяли участь ректор Університету Аранчій Валентина Іванівна, проректор з наукової роботи Горб Олег Олександрович, завідуюча кафедрою харчових технологій Будник Ніна Василівна, стейкхолдер спеціальності Дядичко Тетяна та інші завідуючі і співробітники кафедр Університету.

Присутні мали можливість оглянути та ознайомитися з новітнім обладнанням центру.   

 

        

   

   

 

      

  

Урочисте відкриття відбувалося з дегустацією молочної продукції, що вироблена була на даному обладнанні - йогурти та м'які сири. А також присутні мали змогу посмакувати смачними ферментованими чаями власного виробництва співробітників кафедри.