Відгуки стейкхолдерів за освітньо-професійною програмою Харчові технології (першого бакалаврського рівня)

РЕЦЕНЗІЯ - начальника виробництва ТОВ "Полтавахліб-3" Гальченко Л.В. (2017)

РЕЦЕНЗІЯ - начальника ковбасного цеху ФОВ Венгровський В.В. Діденко С.Г. (2017)

РЕЦЕНЗІЯ - голови ради директорів ПП "Білоцерківська агропромислова група" В. Кордубан

РЕЦЕНЗІЯ-ВІДГУК -  начальника Головного Управління  Держспоживслужби Полтавської області Г. Пікуль (2020)

РЕЦЕНЗІЯ-ВІДГУК - генерального директора ТОВ "Пирятинський сирзавод" В. Бартошак

РЕЦЕНЗІЯ-ВІДГУК - генерально годиректора ТОВ "Глобинський м'ясокомбінат" О.В. Кузьмінський

РЕЦЕНЗІЯ - начальника ТОВ виробництва "Полтавахліб-3" Гальченко Л.В. (2018)

РЕЦЕНЗІЯ - директора ПП "Білоцерківська агропромислова група" Коваленко Р.В. (2018)

РЕЦЕНЗІЯ - директора Карлівського м'ясокомбінату ТОВ "Україна"  Гнатюк М.Б. (2018)

РЕЦЕНЗІЯ - інженер з ОП та ПЗ "Яреськівський цукровий завод" ТОВ "Цукроагропром" Проценко О.Г. (2019)

РЕЦЕНЗІЯ - директора навчально-наукового інституту харчових технологій та бізнесу Харківського державного університету харчування та торгівлі Серік М.Л. (2019)

РЕЦЕНЗІЯ - технолога кобасного цеху ФОП Венгровський В.В. Глушко В.Ю. (2019)

РЕЦЕНЗІЯ - директора ПП "Білоцерківська агропромисова група" Коваленко Р.В. (2020)

РЕЦЕНЗІЯ - начальника ковбасного цеху ФОП Венгровський В.В. Діденко С.Г. (2020)

РЕЦЕНЗІЯ - директора з виробнитва та якості ПрАТ "Охтирський пивоварний завод" Дорошенко Т.М.

РЕЦЕНЗІЯ  - зав. кафедрою харчових технологій та готельно-ресторанної справи Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного Олеся ПРІСС

РЕЦЕНЗІЯ - декана факультету Харчових технологій Сумського національного аграрного університету  Радчук О.В.

РЕЦЕНЗІЯ-ВІДГУК - директора ТОВ "Березанський м'ясокомбінат" Олександра Бойко

РЕЦЕНЗІЯ-ВІДГУК - завідувача кафедрою Харчових технологій Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара  Наталії Кондратюк