УЧАСТЬ СТУДЕНТКИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 181 ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ В ПРОЄКТІ OPEN AGRO UNIVERSITY

26 квітня 2022р. відновив свою роботу унікальний освітній проєкт для підготовки спеціалістів нового покоління в агро- та харчовій промисловості - Open Agro University для здобувачів вищої освіти профільних спеціальностей. Проєкт стартував ще 1 лютого 2022 року, але у зв’язку з воєнним станом в країні був тимчасово призупинений.


Цей проект дає можливість реалізувати п’ять мрій студентів, які стають реальністю в ОАU.
- Гарантована стипендія та оплачувана практика
- Вузькопрофільні знання на рівні міжнародних університетів
- Можливість навчатися з будь-якого регіону України
- Доступ до закритої бази знань та професійного ком’юніті
- Викладачі – найкрутіші експерти України та світу
Проєк передбачає :
•online+offline
• лекційні заняття
• дистанційні курси
• виробничу практику
• експедиції на заводи та лабораторії
І це далеко не  все. Конкурсний відбір студентів був досить тривалим і ретельним тож до команди Kernel потрапили найкращі.  Кафедра харчових технологій пишається тим, що серед учасників, проєкту виборола своє місце і студентка нашого університету. Здобувач вищої освіти 3 курсу спеціальності
181 Харчові технології освітнього рівня Бакалавр  Бузуверя Владислава пройшла всі відбіркові тури і стала однією із 100 кращих студентів України і єдиним представником в галузі Харчових технологій з Полтавського регіону. Проєкт стартував в Києві 1.02.22р.  де власне Владислава і познайомилася з усіма учасниками в дружній та затишній атмосфері.   На сьогоднішній день у студентки вже є перші досягнення в проєкті.  Полтавський олієекстракційний завод КЕРНЕЛ-ГРУП із задоволенням надав Владиславі можливість проходити літню виробничу практику 2022 року на базі їхнього підприємства.

 

 

 

Бажаємо Бузувері  Владиславі максимальних здобутків та досягнень в проєкті Open Agro University