|
Навчальні дисципліни |
Силабус / РПНД |
|
| Обов’язкові навчальні дисципліни | ||
|
Ділова іноземна мова |
Силабус / РПНД | |
|
Інноваційні технології харчових виробництв |
Силабус / РПНД | |
|
Крафтові технології |
Силабус / РПНД | |
|
Методологія наукових досліджень |
Силабус / РПНД | |
|
Міжнародні та національні системи забезпечення якості харчових продуктів |
Силабус / РПНД | |
|
Міжнародні та національні системи захисту інтелектуальної власності |
Силабус / РПНД | |
|
Моделювання та оптимізація харчових систем та технологій |
Силабус / РПНД | |
|
Організація і планування експериментів |
Силабус /РПНД | |
|
Сучасні методи дослідження сировини та харчових продуктів |
Силабус / РПНД | |
|
Технології органічних харчових продуктів |
Силабус / РПНД | |
|
Управління розвитком харчових підприємств |
Силабус / РПНД | |
| Вибіркові навчальні дисципліни | ||
| Факультетські дисципліни | ||
| 2 семестр | ||
|
Педагогіка та професійна психологія |
Силабус |
|
|
Охорона праці в галузі та цивільний захист |
Силабус |
|
|
Маркетинг та просування продукції на продовольчому ринку |
Силабус |
|
| 3 семестр | ||
|
Раціональне харчування людей |
Силабус |
|
|
Безпечність продовольчої сировини і харчових продуктів на основі принципів НАССР |
Силабус | |
|
Технологія крафтової харчової продукції із нетрадиційної сировини |
Силабус |
|
| Фахові дисципліни | ||
| 2 семестр | ||
|
Використання високого тиску в харчових технологіях |
||
|
Субкритичні технології в харчових виробництвах |
||
| Кріогенні технології у харчових галузях |
Силабус |
|
|
Кваліметрія харчових виробництв |
||
| Сучасні матеріали та технології пакування харчової продукції | ||
| Організація підприємницької діяльності |
Силабус |
|
| 3 семестр | ||
| Комбінаторика при створенні нових видів харчових продуктів | ||
| Теоретичні та практичні основи ферментації рослинної сировини | ||
|
Експертиза харчових продуктів |
||
|
Сучасні технології зберігання харчової продукції |
Силабус |
|
|
Інноваційні технології функціональних продуктів |
Силабус |
|
|
Маркування та етикетування сировини та харчових продуктів |
||
