| Навчальна дисципліна | Презентація / силабус |
| Обов'язкова частина | |
| Контроль якості та безпеки харчових продуктів | Силабус |
| Організація та планування діяльності підприємства | Силабус |
| Проектування харчових виробництв | Силабус |
| Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю | Силабус |
| Технологічне обладнання харчових виробництв | Силабус |
| Технологія бродильних виробництв | Силабус |
| Технологія води і водопідготовки | Силабус |
| Технологія жирів та жирозамінників | Силабус |
| Технологія зберігання і переробки зерна | Силабус |
| Тохнологія консервування плодів та овочів | Силабус |
| Технологія молока і молочних продуктів | Силабус |
| Технологія м'яса і м'ясних продуктів | Силабус |
| Технологія хліба, макаронних виробів та харчоконцентратів | Силабус |
| Технологія цукру та кондитерських виробів | Силабус |
| Вибіркові дисципліни | |
| Комплексна переробка вторинної рослинної та тваринної сировини | |
| Раціональне харчування людей | |
| Реологія харчових продуктів | Силабус |
| Управління якістю харчових продуктів з основами НАССР | Силабус |
| Технологія продуктів дієтичного харчування | |
| Ветеринарно-санітарна експертиза продукції тваринництва | Силабус |
| Технологічні розрахунки, облік і звітність у галузі | |
| Біологічно-активні речовини в харчових технологіях | Силабус |
| Технологія риби і рибопродуктів | Силабус |
| Технологія харчових продуктів з водних біоресурсів | Силабус |
| Екологічна експертиза та утилізація відходів | Силабус |
| Основи наукових досліджень | Силабус |
|
Технології високого тиску та субкритичні технології у харчових виробництвах
|
Силабус |
| Товарознавство і пакування харчових продуктів | |
| Технологія функціональних продуктів | Силабус |
| Харчові добавки | |
