|
Навчальна дисципліна |
Анотація |
Презентація/ силабус |
|
Обов’язкова частина |
||
|
Дисципліни загальної підготовки |
||
|
Біохімія |
||
|
Вища математика |
||
| Економіка підприємства | Анотація | Силабус |
|
Інформаційні системи та технології |
||
|
Іноземна мова (за професійним спрямуванням) |
||
|
Історія та культура України |
||
|
Організація та планування діяльності підприємства |
||
|
Основи фахової діяльності |
||
|
Правознавство |
||
|
Українська мова (за професійним спрямуванням) |
||
|
Фізика |
||
|
Фізичне виховання |
||
|
Філософія |
||
|
Хімія |
||
|
Дисципліни професійної підготовки |
||
|
Безпека життєдіяльності та основи охорони праці |
||
| Екологічна експертиза та утилізація відходів | Анотація | Силабус |
|
Інженерна і комп'ютерна графіка |
||
|
Контроль якості та безпеки харчових продуктів |
||
|
Основи наукових досліджень |
||
| Прикладна механіка | Анотація | Силабус |
|
Проектування харчових виробництв |
||
|
Процеси і апарати харчових виробництв |
||
|
Теоретичні основи харчових виробництв |
||
| Технічна мікробіологія | Анотація | Силабус |
|
Технологічне обладнання харчових виробництв |
||
|
Технологія бродильних виробництв |
||
|
Технологія води і водопідготовки |
||
|
Технологія жирів і жирозамінників |
||
|
Технологія зберігання і переробки зерна |
||
|
Технологія консервування плодів та овочів |
||
|
Технологія молока і молочних продуктів |
||
|
Технологія м'яса і м'ясних продуктів |
||
|
Технологія хліба, макаронних виробів та харчоконцентратів |
||
|
Технологія цукру та кондитерських виробів |
||
| Управління якістю харчових продуктів з основами НАССР | Анотація | Cилабус |
|
Факультетський каталог вибіркових дисциплін |
Анотація |
Презентація/силабус |
|
Присадибне та фермерське тваринництво |
||
|
Методика і технологія обробки наукової інформації |
||
|
Біотехнологія |
||
|
Генетика з біометрією |
||
|
Біологія продуктивності сільськогосподарських тварин |
||
|
Гігієна і санітарія харчових підприємств |
||
|
Хіміко-бактеріологічний аналіз |
||
|
Біологічно-активні речовини в харчових технологіях |
||
|
Органічні технології виробництва продукції свинарства |
||
|
Основи організації та ведення рибогосподарської діяльності |
||
|
Консалтинг інноваційної діяльності в сільському господарстві |
||
|
Присадибне вівчарство та козівництво |
||
|
Фізико-хімічні та біологічні основи харчових технологій |
|
|
|
Реологія харчових продуктів |
||
|
Комплексна переробка вторинної рослинної та тваринної сировини |
||
|
Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю |
||
|
Каталог фахових вибіркових дисциплін |
|
|
|
Основи фізіології і гігієни харчування |
||
|
Біохімія сировини і харчових продуктів |
||
|
Мікробіологія сировини і харчових продуктів |
||
|
Технологія продуктів дієтичного харчування |
||
|
Технологічні розрахунки, облік і звітність у галузі |
||
|
Технологія харчових продуктів з водних біоресурсів |
||
|
Харчові добавки |
||
|
Товарознавство і пакування харчових продуктів |
||
|
Основи сенсорного аналізу харчових продуктів |
||
|
Технохімічний контроль якості і безпеки харчових продуктів |
||
|
Інжиніринг харчових виробництв |
||
|
Нутріціологія |
||
|
Розрахунки транспортних систем в харчовій промисловості |
||
|
Технологія риби і рибопродуктів |
||
|
Технологія функціональних продуктів |
||
|
Технології високого тиску та субкритичні технології у харчових виробництвах |
