|
Навчальні дисципліни |
|
| Біофізика | АНОТАЦІЯ |
| Вища математика | АНОТАЦІЯ |
| Економіка підприємства | АНОТАЦІЯ |
| Іноземна мова (за професійним спрямуванням) | АНОТАЦІЯ |
| Інформаційні сиситеми та технології | АНОТАЦІЯ |
| Історія та культура України | АНОТАЦІЯ |
| Основи фахової діяльності | АНОТАЦІЯ |
| Правознавство | АНОТАЦІЯ |
| Технічна мікробіологія | АНОТАЦІЯ |
| Українська мова (за професійним спрямуванням) | АНОТАЦІЯ |
| Фізичне виховання | АНОТАЦІЯ |
| Філософія | АНОТАЦІЯ |
| Хімія | АНОТАЦІЯ |
|
Безпека життєдіяльності та основи охорони праці |
|
|
Біохімія |
|
| Екологічна експертиза та утилізація відходів | АНОТАЦІЯ |
|
Інженерна і комп'ютерна графіка |
|
|
Контроль якості та безпеки харчових продуктів |
|
| Органзація та планування діяльності підприємства | АНОТАЦІЯ |
|
Прикладна механіка |
|
|
Проектування харчових виробництв |
|
|
Процеси і апарати харчових виробництв |
|
| Теоретичні основи харчових виробництв | АНОТАЦІЯ |
|
Технологічне обладнання харчових виробництв |
|
|
Технологія бродильних виробництв |
|
|
Технологія води і водопідготовки |
|
|
Технологія жирів та жирозамінників |
|
|
Технологія зберігання і переробки зерна |
|
|
Технологія консервування плодів та овочів |
|
|
Технологія молока і молочних продуктів |
|
|
Технологія м'яса і м'ясних продуктів |
|
|
Технологія хліба, макаронних виробів та харчоконцентратів |
|
|
Технологія цукру та кондитерських виробів |
|
| Управління якістю харчових продуктів з основами НАССР | АНОТАЦІЯ |
|
ВИБІРКОВІ ОСВІТНІ КОМПОНЕНТИ |
|
|
факультетський каталог вибіркових дисциплін |
|
| Методика і технологія обробки наукової інформації | АНОТАЦІЯ |
| Основи наукових досліджень | АНОТАЦІЯ |
| Технохімічний контроль якості і безпеки харчових продуктів | АНОТАЦІЯ |
| Біохімія сировини і харчових продуктів | АНОТАЦІЯ |
| Біологія продуктивності сільськогосподарських тварин | АНОТАЦІЯ |
| Тваринництво | АНОТАЦІЯ |
| Хіміко-бактеріологічний аналіз | АНОТАЦІЯ |
| Мікробіологія сировини і харчових продуктів | АНОТАЦІЯ |
| Генетика з біометрією | АНОТАЦІЯ |
| Біотехнологія | АНОТАЦІЯ |
| Мисливствознавство | АНОТАЦІЯ |
| Гігієна і санітарія харчових підприємств | АНОТАЦІЯ |
| Каталог фахових вибіркових дисциплін | |
| Технологія продуктів дієтичного харчування | АНОТАЦІЯ |
| Основи сенсорного аналізу харчових продуктів | АНОТАЦІЯ |
| Інформаційні технології в інженерних розрахунках галузі | АНОТАЦІЯ |
| Технологія риби і рибопродуктів | АНОТАЦІЯ |
| Технологія функціональних продуктів | АНОТАЦІЯ |
| Товарознавство і пакування харчових продуктів | АНОТАЦІЯ |
|
Комплексна переробка вторинної рослинної та тваринної сировини |
|
|
Основи фізіології і гігієни харчування |
|
| Реологія харчових продуктів | АНОТАЦІЯ |
|
Технологічні розрахунки, облік і звітність у галузі |
|
|
Технологія харчових продуктів з водних біоресурсів |
|
|
Харчові добавки |
|
