Навчальна практика «Загальна технологія харчових виробництв» у здобувачів вищої освіти 2 курсу спеціальності 181 Харчові технології ("Пивоварня" ФОП "Венгровський В.В."

25 червня 2021 року викладач кафедри Харчових технологій, канд. с.-г. наук, доцент Віктор Юхно та здобувачі вищої освіти 2-го курсу спеціальності 181 «Харчові технології» в рамках навчальної практики «Загальна технологія харчових виробництв» відвідали місцеву «Пивоварню» ФОП «Венгровський В.В.» де технолог детально розповів здобувачам рецептуру різноманітного пива, яке виробляється на броварні, технологію підготовки води, технологію виготовлення сусла, бродіння та доброджування сусла, дозрівання пива, пастеризацію. Детально зупинився на обладнанні, яке використовується у технології пива та етапами його підготовки до виробництва наступних партій напою.
Екскурсія, за оцінками здобувачів, була для них дуже пізнавальна та корисна.