Навчальна практика "ХТ_2019"

24 червня 2021 року викладач кафедри Харчових технологій, канд. с.-г. наук, доцент Юхно В.М. та здобувачі вищої освіти 2-го курсу спеціальності 181 «Харчові технології» в рамках навчальної практики «Загальна технологія харчових виробництв» відвідали два підприємства з виробництва молока, а саме ТОВ «АГРОФІРМА «ПЕТРІВСЬКЕ» с. Петрівка та ТОВ НВП «ІНТЕРАГРОСЕРВІС» с. Стасі. В умовах виробництва здобувачі ознайомилися із технологією виробництва молока та первинною його обробкою. Також, в ТОВ НВП «ІНТЕРАГРОСЕРВІС» відвідали «Цех з переробки молока» де ознайомилися з асортиментом готової продукції, технологією пастеризованого молока, кисломолочних продуктів (кисломолочного сиру, йогурту, сиркових десертів тощо) та солодковершкового масла.
Екскурсія, за оцінками здобувачів, була для них дуже пізнавальна та корисна.