Основні напрямки роботи наукового гуртка:
- Мікробіологічні дослідження харчових продуктів.;
- Вивчення розташування та маркування продуктів у супермаркетах;
- Аналіз статистичних даних щодо тваринництва (приклад: м’ясо гусей).
- Оцінка показників якості м’яса різних видів та порід тварин (кролі, гуси).
- Підготовка результатів післязабійної ветеринарно-санітарної експертизи.
Метою наукового гуртка є формування практичних навичок оцінки якості та безпечності харчових продуктів тваринного походження. Засвоєння методів мікробіологічних та санітарно-ветеринарних досліджень. Підготовка студентів до підготовки наукових доповідей та презентацій результатів досліджень.
_______________________________________________
Звіт роботи гуртка «ВЕТЕРИНАРНО-САНІТАРНА ЕКСПЕРТИЗА» за 2024-2025 навчальний рік
План роботи гуртка «ВЕТЕРИНАРНО-САНІТАРНА ЕКСПЕРТИЗА» на 2025 – 2026 навчальний рік


