Науковий гурток "Ветеринарно-санітарна експертиза"

Основні напрямки роботи наукового гуртка:

  • Мікробіологічні дослідження харчових продуктів.;
  • Вивчення розташування та маркування продуктів у супермаркетах;
  • Аналіз статистичних даних щодо тваринництва (приклад: м’ясо гусей).
  • Оцінка показників якості м’яса різних видів та порід тварин (кролі, гуси).
  • Підготовка результатів післязабійної ветеринарно-санітарної експертизи.

 

 

Метою наукового гуртка є формування практичних навичок оцінки якості та безпечності харчових продуктів тваринного походження. Засвоєння методів мікробіологічних та санітарно-ветеринарних досліджень. Підготовка студентів до підготовки наукових доповідей та презентацій результатів досліджень.

 

_______________________________________________

Звіт роботи гуртка «ВЕТЕРИНАРНО-САНІТАРНА ЕКСПЕРТИЗА» за 2024-2025 навчальний рік

План роботи гуртка «ВЕТЕРИНАРНО-САНІТАРНА ЕКСПЕРТИЗА» на 2025 – 2026 навчальний рік