Наукові дослідження за темою кваліфікаційних робіт.

Протягом навчального року здобувачі вищої освіти, що виконують наукові проекти, працювали над теоретичним розділом, виконували аналітичну роботу за обраними темами кваліфікаційних робіт. В межах наукового гуртка була проведена основна науково-практична робота і отримані результати з досліджень ферментованого часнику (М.Лебідь), екстрактів з нього, удосконалених технологій виробництва м’ясних хлібів з сочевицею (К.Зозуля). Здобувачі доповідали на конференціях та круглому столі кафедри харчових технологій. Під час наукових дискусій було погоджено, що деякі висновки та положення досліджень  потребували підтвердження із застосуванням сучасних методик та обладнання. Завдяки підтримці підприємства ДП «Полтавастандартметрологія» а саме відділу науково-дослідного випробувального центру харчової продукції під керівництвом Н.Л. Ремізової здобувачі Зозуля Катерина та Лебідь Микита провели ряд досліджень своїх зразків: визначили вміст білку, вміст мінералів та ін.(фото). Отримані результати були використані в кваліфікаційних роботах та статтях фахового спрямування.