Настановчі збори на передипломну практику магістри ХТ

Згідно наказу в.о. ректора ПДАУ від 4 жовтня 2022 року № 917-ст здобувачі вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології освітнього ступеня «магістр» направлені на проходження переддипломної практики на переробні підприємства харчової промисловості м. Полтава та Полтавської області, а також в міжкафедральну науково-дослідну лабораторію «Субкритичні технології у харчових виробництвах» ПДАУ.

Перед початком переддипломної практики на кафедрі харчових технологій були здійснені всі організаційні заходи, що забезпечують підготовку та порядок проведення відповідної практики, а саме: розроблені наскрізна та робоча програми практик; визначені бази практик; укладені договори про проведення практики студентів між Університетом та підприємствами й організаціями харчової промисловості; розподіл студентів за базами практик; ознайомлені керівники від бази практик про обсяги, зміст, період проведення практики студентів; призначені керівники практики від кафедри та складені індивідуальні завдання.

28 жовтня 2022 року в онлайн режимі були проведені настановчі збори з питань проходження переддипломної практики та звітування за її результатами відповідно до робочої програми переддипломної практики.

В кінці настановичх зборів доцент Віктор ЮХНО, який є координатором практики зі спеціальності Харчові технології, провів цільовий інструктаж з охорони праці, акцентував увагу на правилах поведінки щодо безпеки життєдіяльності студентів та відповів на запитання студентів.