Набір 2020
|
Факультетський каталог вибіркових дисциплін |
Анотація |
Силабус |
| 3 семестр | ||
|
Присадибне та фермерське тваринництво |
Анотація |
|
|
Методика і технологія обробки наукової інформації |
Анотація |
|
|
Біотехнологія |
Анотація |
|
|
Генетика з біометрією |
Анотація |
|
| 4 семестр | ||
|
Біологія продуктивності сільськогосподарських тварин |
Анотація |
|
|
Гігієна і санітарія харчових підприємств |
Анотація |
|
|
Хіміко-бактеріологічний аналіз |
Анотація |
|
|
Біологічно-активні речовини в харчових технологіях |
Анотація |
|
| 5 семестр | ||
|
Фізико-хімічні та біологічні основи харчових технологій |
Анотація |
Силабус |
|
Реологія харчових продуктів |
Анотація |
|
|
Комплексна переробка вторинної рослинної та тваринної сировини |
Анотація |
|
|
Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю |
Анотація |
|
| 6 семестр | ||
|
Органічні технології виробництва продукції свинарства |
Анотація |
|
|
Основи організації та ведення рибогосподарської діяльності |
Анотація |
|
|
Консалтинг інноваційної діяльності в сільському господарстві |
Анотація |
|
|
Присадибне вівчарство та козівництво |
Анотація |
|
