Міжнародне підвищення кваліфікації викладачів кафедри харчових технологій

Робота викладача у вищому навчальному закладі вимагає постійного саморозвитку, самовдосконалення та самоосвіти.
Викладачі кафедри Харчових технологій постійно беруть участь у  заходах, які спрямовані на розвиток їх особистісних та професійних якостей. Так з 6 по 13 березня 2023 року Ніна БУДНИК – завідувачка кафедри харчових технологій та доценти кафедри Алла Кайнаш та Євгенія ХМЕЛЬНИЦЬКА пройшли  Міжнародне підвищення кваліфікації (вебінар) наукових, науково-педагогічних працівників ЗВО на тему: «Інтерактивні технології змішаного навчання при підготовці бакалаврів та магістрів в країнах Європейського союзу та Україні» (м. Люблін, Республіка Польща).
Програма підвищення кваліфікації передбачала  виконання навчального навантаження  і  становила 1,5 кредити ЄКТС (45 годин).  Під час вебінару розглядалися такі тематики: інтерактивні хмарні технології та технології змішаного навчання; сучасна освіта та нові технології в освіті, досвід країн ЄС; технології SMART в освіті в усьому світі; змішане навчання: як ефективно поєднувати онлайн та оффлайн в інтерактивному навчанні на платформах Zoom  та Moodle.
Всі учасники міжнародного підвищення кваліфікації після завершення навчання отримали сертифікати та набули професійних компетентностей, зокрема, професійні та загальні навички набуття знань та умінь використання змішаних технологій навчання  в освітньому процесі.