Майстер-клас «УСЕ ПРО МЕД»

Чи знали ви, що для отримання ложки меду 200 бджіл повинні збирати нектар протягом дня? Стільки ж бджіл повинні займатися прийманням нектару та обробкою його у вулику. При цьому їх частина посилено вентилює гніздо, щоб швидше йшло випаровування з нектару зайвої води. Мед має гарні поживні і цілющі властивості. Він ніколи не псується.

Але ж як обрати дійсно якісний продукт на такому широкому ринку меду? Ще важливіше - розпізнати фальсифікат? Саме такі секрети викладачі кафедри технологій дрібного тваринництва розкрили на майстер-класі «Усе про мед» у рамках гастрономічного фестивалю «XAFFKA fest» у Полтавському державному аграрному університеті.

  

  

Усі бажаючі оволоділи простими методами визначення неякісної продукції у домашніх умовах. І, звичайно ж, продегустували мед з найкращих пасік Полтавщини. Турбуємось про здоров‘я наших громадян разом.