Майстер-клас з соління сала за різними рецептами

15 листопада 2023 року був проведений майстер-клас з соління сала за різними рецептами та дегустація вже готових зразків сала приготовлених за чотирма різними рецептами: мелене з зеленню та часником, мариноване, по-закарпатськи, у розсолі зі спеціями. Сало смакували із випеченим хлібом у Науково-дослідній лабораторії якості зерна імені Г.П. Жемели та трав’яним чаєм «Березоворудський бальзам».

   

   

У підготовці та проведенні заходу взяли активну участь викладачі факультету ТТП Оксана Кравченко, Світлана Усенко, Лариса Кузьменко, Олена Мироненко, аспірантка Юлія Карбан та студенти 1 курсу ОП ТВППТ Каріна Мазанько і Владислава Чугуєвець.