Інформація про зміст навчання здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» ОКР Бакалавр 2025 р.н.

Стандарт вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа

Освітньо-професійна програма першого (бакалаврського) рівня вищої освіти

Рецензії-Відгуки стейкхолдерів

Рецензії-Відгуки зовнішніх стейкхолдерів на ОПП Готельно-ресторанна справа

Зауваження / пропозиції до Проєкта ОПП

Рецензії-відгуки на проєкт ОПП 2025-2026 н.р.

Наскрізна програма практики здобувачів ступеня вищої освіти Бакалавр

Програма атестації здобувачів ступеня вищої освіти Бакалавр

Методичні рекомендації до виконання курсової роботи "Готельна справа"

Методичні рекомендації до виконання курсової роботи "Ресторанна справа"

Методичні рекомендації до виконання курсового прєкту "Проєктування готелів та ресторанів"

Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи

Каталог освітніх компонент

Навчальні дисципліни  підготовки здобувачів ступеня вищої освіти Бакалавр