Інформація про зміст навчання здобувачів вищої освіти 2024 року набору

Стандарт вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Освітньо-професійна програма ступеня вищої освіти Магістр

Сертифікат про акредитацію освітньої програми

        Рецензії-Відгуки зовнішніх стейкхолдерів

        Зауваження/пропозиції до Проєкта ОПП

Навчальний план підготовки здобувачів вищої освіти Магістр

Наскрізна програма практики здобувачів вищої освіти Магістр

Навчальні дисципліни  підготовки здобувачів ступеня вищої освіти Магістр

Програма атестації здобувачів ступеня вищої освіти Магістр

Програма атестаційного іспиту за спеціальністю 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи

Методичні рекомендації до виконання курсової роботи

Методичні рекомендації до виконання курсової роботи