Гостьова лекція в Національному університеті харчових технологій

1 квітня 20224 року по запрошенню від кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції Національного університету харчових технологій доцентка кафедри харчових технологій ПДАУ Галина Дубова провела гостьову лекцію для викладачів та магістрів освітньо-професійних програм «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції», «Технології в ресторанному господарстві» за темою «Нові аспекти застосування рослинних ферментів в природних об'єктах». В лекції були висвітленні питання гальмування утворення аромату цибулевих, особливості періоду збору листя вишні та липи, переваги використання рослинних ферментів, нові можливості їх інгібування.  Слухачі із задоволенням сприйняли матеріал, задавали питання, ділилися досвідом щодо реакцій утворення аромату.

  

  

Інформація висвітлена в соціальних мережах НУХТ https://www.facebook.com/share/p/4tD2XPh54ip8v6iM/