|
Назва навчальної дисципліни |
Кафедра, що забезпечує викладання навчальної дисципліни |
Кількість місць |
Матеріали для ознайомлення |
|
3 семестр |
|||
|
Біологічно активні речовини в харчових технологіях |
Біології продуктивності тварин імені академіка О.В. Квасницького |
60 |
|
|
Біотехнологія |
Біології продуктивності тварин імені академіка О.В. Квасницького |
60 |
|
|
Українські традиції в культурі харчування |
Біології продуктивності тварин імені академіка О.В. Квасницького |
60 |
|
|
Хіміко-бактеріологічний аналіз |
Біології продуктивності тварин імені академіка О.В. Квасницького |
60 |
|
|
4 семестр |
|||
|
Гігієна і санітарія харчових підприємств |
Біології продуктивності тварин імені академіка О.В. Квасницького |
60 |
|
|
Екопарки |
Технології виробництва продукції тваринництва |
60 |
|
|
Організація безпечного активного відпочинку |
Технології виробництва продукції тваринництва |
60 |
|
|
Технологія делікатесних виробів з нетрадиційної м’ясної сировини |
Технології виробництва продукції тваринництва |
60 |
|
