Факультетські вибіркові навчальні дисципліни 2022-2023 н.р. для студентів 2 курсу ОС Бакалаврр (2021 року набору)

Назва навчальної дисципліни

Кафедра, що забезпечує викладання навчальної дисципліни

Кількість місць

Матеріали для ознайомлення

5 семестр

Органічні технології виробництва продукції свинарства

Технології виробництва продукції тваринництва

60

Анотація / Силабус

Основи організації та ведення рибогосподарської діяльності

Технології виробництва продукції тваринництва

60

Анотація / Силабус

Консалтинг інноваційної діяльності в сільському господарстві

Технології виробництва продукції тваринництва

60

Анотація / Силабус

Присадибне вівчарство та козівництво

Технології виробництва продукції тваринництва

60

Анотація / Силабус

6 семестр

Фізико-хімічні та біологічні основи харчових технологій

Харчових технологій

60

Анотація / Силабус

Реологія харчових продуктів

Харчових технологій

60

Анотація / Силабус

Комплексна переробка вторинної рослинної та тваринної сировини

Харчових технологій

60

Анотація Силабус

Нутріціологія

Харчових технологій

60

Анотація / Силабус