Факультетські вибіркові навчальні дисципліни 2022-2023 н.р. для студентів 1 курсу ОС Магістр (2022 року набору)

Назва навчальної дисципліни

Кафедра, що забезпечує викладання навчальної дисципліни

Кількість місць

Матеріали для ознайомлення

2 семестр

Біологічно активні речовини в харчових технологіях

Біології продуктивності тварин імені академіка О.В. Квасницького

60

Анотація / Силабус

Нетрадиційна сировина та інгредієнти в технологіях харчових продуктів

Харчових технологій

60

Анотація / Силабус

Технологія функціональних продуктів

Харчових технологій

60

Анотація / Силабус

Холодильні системи у харчових галузях

Будівництва та професійної освіти

60

Анотація / Силабус

3 семестр

Маркування та етикетування сировини та харчових продуктів

Харчових технологій

60

Анотація / Силабус

Охорона праці в галузі та цивільний захист

Механічної та електричної інженерії

60

Анотація / Силабус

Сучасні матеріали та технології пакування харчової продукції

Харчових технологій

60

Анотація / Силабус

Сучасні технології зберігання харчової продукції

Харчових технологій

60

Анотація / Силабус