Екскурсія студентів 1-го курсу спеціальності харчові технології до музею ПДАА

16 жовтня здобувачі вищої освіти 1-го курсу спеціальності харчові технології разом із куратором доцентом Юхно В.М. відвідали та ознайомились із експозиціями музею ПДАА.
Завідувачка музею Локес Наталії Володимирівни у продовж 30-ти хвилин розповіла студентам всі історичні етапи розвитку закладу: з моменту ідеї зародження школи (кінець 19 століття), важкі етапи початку 20 століття та воєнні і післявоєнні часи, до сучасності. Студенти із задоволенням слухали доповідача та розглядали експонати, яких в музеї нараховується близько трьох тисяч і переважна більшість – оригінальні. Значна їх частина становить як історичну, так і наукову та мистецьку цінність.