Анкетування здобувачів вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» щодо вибору навчальних дисциплін


В кінці 2019-2020 начального року було проведено анкетування здобувачів вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології 2019 року набору, 1 курсу щодо вибору навчальних вибіркових дисциплін. Враховуючи те, що освітній процес в другому семестрі 2019-2020 начального року проходив в дистанційному режимі, анкетування також було проведено із застосуванням дистанційних технологій. Куратору групи, доценту Кайнаш А.П. був надісланий бланк вибору навчальних дисциплін від заступника декана факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва Кузьменко Л.М. Вказаний бланк містив факультетський каталог і пакет фахових вибіркових дисциплін для ОПП Харчові технології. Здобувачам було надано роз’яснення стосовно необхідної кількості дисциплін, способів позначення обраних дисциплін тощо. Заповнені в електронному вигляді бланки з переліком обраних дисциплін через куратора були надіслані в деканат.
          

     

  

 Таким чином, не зважаючи на карантинні заходи, здобувачі вищої освіти спеціальності Харчові технології мали можливість реально сформувати індивідуальну освітню траєкторію, оскільки 25 % освітніх компонентів освітніх програм формуються за їх власним вибором.