Анкетування магістрів спеціальності 181 Харчові технології щодо системи академічної доброчесності

Для розробки системи академічної доброчесності ПДАУ враховує думку всіх учасників освітнього процесу, зокрема здобувачів вищої освіти спеціальності Харчові технології, рівня магістр. Групою сприяння академічної доброчесності Полтавського державного аграрного університету  був розроблений та запроваджений алгоритм анкетування здобувачів вищої освіти. Анкетування дає інформацію про функціонування системи академічної доброчесності, аналізу її стану, прийняття відповідних рішень щодо її для покращення. Анкетування довело свою ефективність, оскільки проводиться в університеті вже кілька років, є анонімним, результати анкетування оприлюднюються на сайті закладу за відповідним посиланням. В цілому, відповідно до результатів анкетування здобувачі ознайомлені з поняттям «академічної доброчесності», основними нормативними документами, які її регламентують. Аналіз  результатів анкетування сприятиме покращенню культури академічної доброчесності в студентському та професорсько-викладацькому середовищі, що забезпечить європейські стандарти освіти в ПДАУ